Selecteer een pagina

Over mij

Achter iedereen schuilt een verhaal

Wie is Monique?

Een enthousiaste en onbevangen marketeer die na een omweg in Sales en Marketing haar eindbestemming gevonden heeft in Marketingcommunicatie. Op weg naar waar ik nu ben heb ik veel gereisd, gezien en gedaan. Geen uitdaging was me te gek. Ik leerde onderweg. Daardoor heb ik voor verschillende merken en in diverse sectoren mogen werken. Als ik erop terugkijk, ben ik dankbaar voor de ervaringen die ik mocht opdoen.

Ondertussen is er veel veranderd. Van offline naar online, van een beperkte keuze in kanalen naar een palet waar je keuzes moet maken. Op die golf ben ik meegegaan en onderweg heb ik mijn keuze gemaakt. In wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Mijn hart gaat uit naar mooie merkverhalen en de vertaling hiervan in de middelen en kanalen om jouw verhaal te vertellen.

Over-mij-Monique Alvares
Schakel-een-virtual-professional-in---Virtuable

Waar kan ik jou mee helpen?

Marketing en promotie vragen inzicht, maar vooral tijd. Dat laatste ontbreekt vaak bij piekmomenten aan drukte of zijn er geen vaste momenten ingepland om te blijven investeren aan klantcontact. Met als gevolg dat het gewenste resultaat uitblijft.
Ondernemers die zichzelf hierin herkennen wil ik graag helpen. Want achter iedereen schuilt een verhaal. We kopen graag van bedrijven en personen waar we bekend mee zijn en die we vertrouwen. Laat mij je helpen die ondernemer te worden.

Mijn Missie

In deze tijd kunnen juist kleinere ondernemingen enorm profiteren van het aanbod aan promotiekanalen. Deze groep ondernemers in het MKB wil ik graag helpen hun unieke boodschap te communiceren en de juiste keuzes te maken voor de promotie van het merk en onderneming.

Wat maakt mijn dienstverlening anders?

Een Virtual Professional staat naast je om je niet alleen te adviseren, maar ook om op basis van dat advies de werkzaamheden uit te voeren. Bij samenwerking voor een langere periode heb je een klankbord die betrokken is bij jouw onderneming en net als een medewerker meer focus heeft op wat voor jou commercieel resultaat oplevert.

Wat je misschien nog over mij wilt weten

Naast mijn werk ben ik moeder van een tienerzoon. In mijn vrije tijd bezoek ik (nu wat minder door Covid-19) regelmatig zijn karatewedstrijden. Ik ben zijn grootste fan!

Ik ben opgegroeid met de waarde dat je anderen helpt. Die heb ik bij me gehouden, want dat maakt de wereld alleen maar mooier.

Van nature ben ik een beetje chaotisch. Door me te houden aan mijn to-do’s, fungeert het lijstje als mijn ‘lifeline’.

Ik ga graag mijn eigen weg en deel het liefste zelf mijn tijd in. Daarom past deze manier van werken goed bij mij.

Telefoneren doe ik altijd lopend. Zonder over na te denken. Ik was me hier niet eerder van bewust totdat ik op mijn irritante gedrag gewezen werd. Zo zie je maar; we hebben allemaal een blinde vlek.

Ik ben makkelijk in de omgang en kan met veel verschillende persoonlijkheden omgaan. Als je iemand in zijn of haar waarde laat, sta je ervoor open te zien wat die persoon zo bijzonder maakt.