Selecteer een pagina

Aanbod

Met een beetje inspiratie, een dosis creativiteit en met gevoel voor commercie de juiste vertaling naar tekst kunnen maken. En daarmee klanten verrassen en raken. Daar word ik heel erg blij van.

Virtuable, flexibel inzetbare marketingcommunicatie specialist

Virtuable heeft verschillende mogelijkheden om je te ondersteunen met online marketingcommunicatie. Voor de promotie van je merk, producten of dienstverlening. Ik sta naast je als marketingcommunicatie adviseur, maar ook als uitvoerende marketingmedewerker. Werken aan jouw succes doen we samen, zodat je uiteindelijk zelf verder kunt.

Een vrijblijvende kennismaking met de dienstverlening van Virtuable is altijd mogelijk. Laat een bericht achter via de contactpagina. Ik neem hierna contact met je op.

Strategie sessie

Je hebt een idee en wilt dit vertalen naar een concreet marketingplan of wil je juist hierover sparren?

In een paar uur neem ik je op praktische wijze mee naar een gedetailleerd marketing actieplan.

Het is ook mogelijk om te kijken naar je huidige marketingactiviteiten en hoe we dit kunnen verbeteren of aanvullen.

De marketingstrategie sessie duurt ongeveer 3 uur en kunnen we naar jouw behoefte inrichten.

Social-media--virtuable

Social Media

Het regelmatig delen van foto, video of tekstberichten via sociale media, helpt je met het opbouwen van je zichtbaarheid en het beeld over je merk of product. Regelmatig posten helpt je ook je te onderscheiden van je concurrenten en het bouwen aan de relatie met je klanten.

Het beheren van je Social Media accounts vraagt in eerste instantie minder van je marketingbudget, maar vraagt wel een tijdsinvestering voor de ontwikkeling van het plan en de productie van waardevolle berichten.

Virtuable helpt je graag om jouw merk sterk neer te zetten, organisch te groeien en in contact te blijven met je klanten.

Website onderhoud

Een goed onderhouden website is beter vindbaar door de zoekmachine en laadt snel wanneer het opgevraagd wordt door de gebruiker.

Gemakkelijk vindbare content en het regelmatig vernieuwen en aanvullen hiervan, dragen zorg voor een betere gebruikerservaring van de bezoeker en verhoogt de kans op verkoop.

Virtuable helpt je met de indeling van je content en het actueel houden hiervan.

SEO tekst

Virtuable schrijft en publiceert tekst die zoekmachinevriendelijk is en gevonden wordt. Tekst met een logische en leesbare opbouw. Waarin de voor jou belangrijke zoekwoorden verwerkt zijn en die beantwoorden aan de vraag vanuit de zoekmachine. Virtuable onderzoekt en schrijft jouw blog, persbericht, webtekst en andere online uitingen.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?
Maak een vrijblijvende afspraak